Produktnummer: 2137-037 Kategori:

Vaessen Creative • 3-in-1 Corner Punch 4-7-10mm

139,00 kr

1 på lager

Med denne Vaessen Creative 3-i-1-hjørnestansen – også kalt en hjørnerunder – kan du stanse tre hjørnestørrelser med bare ett slag. Slå et lite hjørne på 4 mm, et middels hjørne på 7 mm eller et stort hjørne på 10 mm ved å vri stansen en kvart omdreining. Takket være de tre forskjellige størrelsene på denne hjørnestansen, gir et enkelt verktøy mange alternativer for bruk med papir, kartong, bilder og mer.

Rund av hjørnene på visittkort, invitasjoner, bilder, kort, utklippsboksider og andre papirhåndverksprosjekter for å gi dem en vakker finish. Hjørnestansen er enkel å bruke og slår nøyaktige, avrundede hjørner. Skyv den ene tuppen av papiret inn i stansen til den berører kantene og trykk knappen ned. Dette vil gi deg et pent avrundet hjørne. Hjørnestansen passer for papir med en vekt på 120 gsm til maksimalt 180 gsm. Vil du stanse tynnere papir? Bruk deretter et ark med tykkere papir, for eksempel 160 g/m2, sammen med det tynne papiret, for best resultat.

Tips! Slå gjennom aluminiumsfolie av og til for å holde hjørnestansen skarp.

*Vær oppmerksom! For å bruke denne stansen riktig, er det viktig å holde stansen på arbeidsflaten under bruk og sørge for at papiret er riktig satt inn i stansen i en 90-graders vinkel, noe som alltid vil garantere presise resultater.