Vilkår og betingelser


 

Levering

Post

Vi har standard fraktkostnad på 129,- Faktisk kostnad blir som regel mindre, og rest-beløp blir sendt tilbake til deg.

Vi prøver i hovedregel å levere alle bestilte varer samtidig, så det kan i visse tilfeller bli noen dager ekstra på leveringstiden.

Utkjøring

Prisene for utkjøringer finner du i oversikten under

Se oversikt over forsendelsesomkostninger 

 

Betaling

Private

Hos Hobbydilla kan du velge å betale med, Vipps, Klarna, Paypal, Visa, Visa Electron, Mastercard, Diners Club m.fl..

Betaling med kredittkort på hobbydilla.no foregår via en sikker (kryptert) forbindelse.
Det brukes en kryptert 128 bit SSL-forbindelse, som sikrer at alle kredittkortopplysninger som skrives, ikke er tilgjengelig for andre enn brukeren og betalingsgateway'en. Alt relatert til betaling foregår kun på brukerens nettleser og ingen kortinformasjon sendes gjennom vår side. Denne informasjonen håndteres direkte av betalingsleverandør.

Hvis du har betalt med kredittkort og det er en rest på din ordre, så vil restvarene kanselleres og restbeløpet føres tilbake.

 

Engros

Vi tar i mot bestillinger kun på Faktura, da fraktomkostninger kommer i etterkant og vi tar forbehold for feil i lagersystemet.

Alle ordrer tillegges gjeldende fraktomkostninger.

Merk
Vi har ingen minimumsordrestørrelse eller ekspedisjonsgebyr. 

 

Priser

Det tas forbehold for utsolgte varer og prisendringer. 

 

Returrett

Det er 14 dages full returrett på alle varer. Ønsker du å få pengene tilbake for en vare, fremsendes beløpet pr. kreditnota eller settes inn på din bankkonto, etter vi har mottatt varen. Send varen som alminnelig postpakke eller i konvolutt. Vennligst ikke send returvarer pr. oppkrav. da vi må gjøre opp refusjon i vårt system.

Du kan hjelpe oss med å legge ved en kopi av fakturaen eller pakkelappen når du returnerer varer. På den måten kan vi raskt finne frem til din ordre og kreditere deg for de varer du returnerer. Du er velkommen til også å skrive hvorfor du returnerer varen.

Returretten forutsetter, at varen returneres i samme stand som ved mottakelsen, dvs. i original og uskadet emballasje og i ubrukt stand. (med mindre annet er avtalt mellom Kjøper og Selger)

 

Kontaktinformasjon

Hobbydilla AS
Storgata 19
3181 Horten
Norge
Org.nr: 922 025 746MVA
Tel: +47 929 82 626
E-mail: lise@hobbydilla.no