Designere

Møt våre fantastiske designere på Hobbydilla

Designer: Nadia

Nadia

Jeg heter Nadia, og har tre barn og samboer.
Mitt «scrappe eventyr» startet i 2004 etter at mitt andre barn kom til verden. Jeg laget album i mange år. 
De siste ti årene har det blitt mest kort, esker og gavepose laging av papir. 
Den siste tiden har det blitt mest Lavinia stempler og alt dette innebærer. 

Hobby for meg er som terapi for sjela mi.
Designer: Jane

Jane

Jeg heter Jane og bor i Horten. På instagram er jeg @janesverden.
Det å tenke kreativt og skape noe har alltid vært en stor del av meg. Aller best har jeg det når jeg kan lage noe og ha et håndarbeid i hendene, og jeg tenker på nye prosjekter stort sett hele tiden.
Farger og fargesammenhensetning er min største motivasjon, og jeg elsker å sette sammen farger i spesielle kombinasjoner. 
Kontraster er også viktig for meg i det jeg lager, noe røft mot det sarte, lyst mot mørkt. 

Jeg strikker, hekler, syr og maler. Kortlaging og scrapping har jeg holdt på med i mange år, og jeg har nesten alltid skrevet eller tegnet (artjournaling) dagbøker.
Det å få være med i designteamet til Hobbydilla synes jeg er skikkelig gøy. Det er så fint å kunne få inspirere, - og å bli inspirert!
            
Designer: Mona

Mona

Jeg er en glad hobbyentusiast som har puslet med litt forskjellig kreativiteter hele livet .
Det er så mange forskjellige hobbyer som er spennende, men jeg er veldig glad i papirhobby og tegning/maling/stempling .
Jeg holder også kurs av forskjellige slag ,kom gjerne med ønsker og vi kan arrangere det meste .
Vi sees på Hobbydilla
Designer: Anita

Anita

Anitas beskrivelse mangler..
Designer: Sølvi

Sølvi

Jeg heter Sølvi Lund Sundby og jeg bor i Horten med familien min. 
Jeg har holdt på med papirhobby i mange år og jeg har også holdt diverse kurs.
Designer: Monica

Monica

Jeg heter Monica Warolin Lynghaug, er en 54 årig jente, mor til 4, og mormor til 2. 
Har drevet med diverse hobbyer siden tidlig alder. 
Scrapbooking begynte jeg med i 2004. Lager kort, esker/bokser og 3D-figurer i papir. 
Ellers driver jeg med strikking, hekling, perling, decopage og sølvsmykker.
Designer: Nadia
Nadia
Jeg heter Nadia, og har tre barn og samboer. Mitt «scrappe eventyr» startet i 2004 etter at mitt andre barn kom til verden. Jeg laget album i mange år. De siste ti årene har det blitt mest kort, esker og gavepose laging av papir. Den siste tiden har det blitt mest Lavinia stempler og alt dette innebærer. Hobby for meg er som terapi for sjela mi.
Designer: Jane
Jane
Jeg heter Jane og bor i Horten. På instagram er jeg @janesverden. Det å tenke kreativt og skape noe har alltid vært en stor del av meg. Aller best har jeg det når jeg kan lage noe og ha et håndarbeid i hendene, og jeg tenker på nye prosjekter stort sett hele tiden. Farger og fargesammenhensetning er min største motivasjon, og jeg elsker å sette sammen farger i spesielle kombinasjoner. Kontraster er også viktig for meg i det jeg lager, noe røft mot det sarte, lyst mot mørkt. Jeg strikker, hekler, syr og maler. Kortlaging og scrapping har jeg holdt på med i mange år, og jeg har nesten alltid skrevet eller tegnet (artjournaling) dagbøker. Det å få være med i designteamet til Hobbydilla synes jeg er skikkelig gøy. Det er så fint å kunne få inspirere, - og å bli inspirert!
Designer: Mona
Mona
Jeg er en glad hobbyentusiast som har puslet med litt forskjellig kreativiteter hele livet . Det er så mange forskjellige hobbyer som er spennende, men jeg er veldig glad i papirhobby og tegning/maling/stempling . Jeg holder også kurs av forskjellige slag ,kom gjerne med ønsker og vi kan arrangere det meste . Vi sees på Hobbydilla
Designer: Anita
Anita
lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipisicing elit sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua temporibus eligendi quod mollitia officiis error magni vitae unde corporis dolorem
Designer: Sølvi
Sølvi
Jeg heter Sølvi Lund Sundby og jeg bor i Horten med familien min. Jeg har holdt på med papirhobby i mange år og jeg har også holdt diverse kurs.
Designer: Monica
Monica
Jeg heter Monica Warolin Lynghaug, er en 54 årig jente, mor til 4, og mormor til 2. Har drevet med diverse hobbyer siden tidlig alder. Scrapbooking begynte jeg med i 2004. Lager kort, esker/bokser og 3D-figurer i papir. Ellers driver jeg med strikking, hekling, perling, decopage og sølvsmykker.